خبر

۴ صرافی‌ رمزارز بزرگ ایرانی تحریم شدند/ هدف: دارایی‌های مردم!

۴ صرافی‌ رمزارز بزرگ ایرانی تحریم شدند/ هدف: دارایی‌های مردم!

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد صرافی‌های نوبیتکس، بیت‌پین، رمزینکس و والکس و تعدادی از مدیران آنها را تحریم کرده است. این تحریم دارایی‌های مردم ایران را هدف قرار می‌دهد.

گروه اقتصادی جهان نیوز: وزارت خرانه‌داری ایالات متحده آمریکا روز سه‌شنبه تحریم‌های جدیدی مرتبط با جمهوری اسلامی ایران صادر کرد که افراد و شرکت‌ هایی را در حوزه مالی هدف قرار می‌دهد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده ۴ تبعه ایرانی و ۴ صرافی ارز دیجیتال مستقر در ایران شامل نوبیتکس، بیت‌پین، رمزینکس و والکس را تحریم کرده است.

دارایی‌های مردم ایران؛ هدف تحریم‌های جدید
به گزارش جهان‌نیوز، صرافی نوبیتکس، بزرگترین پلتفرم تبادل ارزهای دیجیتال ایران، است که در فهرست جدید تحریم‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا (OFAC) قرار گرفته‌است. این اقدام در چارچوب کارزار موسوم به «فشار اقتصادی حداکثری» دولت دونالد ترامپ علیه ایران انجام شده است.

همزمان با تحریم نوبیتکس، نام چند تن از مدیران و بنیان‌گذاران این شرکت نیز به فهرست تحریم‌ها اضافه شد است. بر این اساس، سید محمدعلی آقامیر محمدعلی، سید محمد آقامیر محمدعلی و سید علی خویی، مدیرعامل فعلی نوبیتکس، تحریم شده‌اند.

از سوی دیگر نام امیرحسین راد، رئیس هیئت‌مدیره، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل سابق نوبیتکس نیز در این فهرست جدید تحریمی دیده می‌شود.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا مدعی شده نوبیتکس در سال ۲۰۲۵ بیش از ۵۰ درصد از کل ورودی‌های ارز دیجیتال ایران را پردازش کرده و از این طریق به یکی از مهم‌ترین بازیگران بازار رمزارز کشور تبدیل شده است.

گفتنی است، علاوه بر نوبیتکس، سه صرافی رمزارزی دیگر ایرانی شامل والکس، بیت‌پین و رمزینکس نیز در فهرست جدید تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند که همگی کارگزاران فعالیت‌های رمزارزی مردم ایران هستند.

خزانه‌داری آمریکا از کاهش تحریم‌ها گفت، همزمان تحریم جدید وضع کرد!
ادامه اقدامات خصمانه دولت آمریکا علیه ایران، در حالی است که چند روز قبل اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده بود که حدود یک میلیارد دلار از دارایی‌های رمزارزی مرتبط با ایران توسط نهادهای آمریکایی توقیف شده است.

اسکار بسنت که برخی اندیشکده‌ها، او را فرمانده اصلی جنگ با ایران می‌دانند، در نشست ریگان نشنال اکونومیک فروم نیز گفته بود: هر اقدامی که برای برداشتن تحریم‌ها یا محدودیت‌ها انجام شود، آهسته و مرحله‌به‌مرحله خواهد بود!
منبع:
چهارشنبه 13 خرداد 1405 ساعت 20:26
notification

آیا مایلید از نوسانات بازار آگاه شوید؟

دریافت هشدار در نوسانات قیمت طلا، سکه، دلار، اونس، نفت، بورس و بیت کوین