به گزارش شبکه اطلاعرسانی طلا و ارز و به نقل از کوینتلگراف، بهگزارش پلتفرم تحلیل دادههای زنجیرهای سنتیمنت، در بازه زمانی ۸ تا ۱۶ خرداد ۱۴۰۴، گفتوگوهای کاربران شبکههای اجتماعی دربارهی هوش مصنوعی در فضای رمزارز، رشد قابلتوجهی داشته و حتی از مباحث سنتی مرتبط با رمزارزها پیشی گرفته است. بر اساس دادههای «داشبورد روایتهای آلفا»، تمرکز کاربران بر پیامدهای ورود گسترده هوش مصنوعی به بازار کار، کارآمدی آن در صنایع مختلف و نقش آن در تحول زیرساختهای دیجیتال افزایش یافته است.
طبق گزارش سنتیمنت که در تاریخ ۲۰ خرداد منتشر شد، کاربران در پلتفرمهایی مانند ایکس (X) بیش از هر چیز نگران جایگزینی نیروی انسانی با فناوریهای هوش مصنوعی بودند. این نگرانیها با یافتههای شرکت مشاورهای مککینزی همراستاست؛ این شرکت پیشبینی کرده تا سال ۱۴۰۹، حدود ۳۰ درصد از مشاغل فعلی در ایالات متحده بهطور کامل خودکار شده و ۶۰ درصد آنها بهشدت تحت تأثیر ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت.
اقبال به ایجنتهای خودمختار و زیرساختهای غیرمتمرکز
در کنار نگرانیهای شغلی، کاربران همچنین دربارهی ایجنتهای هوش مصنوعی و رشد زیرساختهای غیرمتمرکز نیز بحث کردهاند. سنتیمنت مینویسد که فناوری بلاکچین و هوش مصنوعی در مسیر همگرایی قرار گرفتهاند؛ موضوعی که با نمونههایی مانند راهاندازی شبکهی آزمایشی Kite AI در ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ و تأسیس صندوق ۸۸.۸۸ میلیون دلاری بنیاد 0G در ۱۶ بهمن برای توسعه اپلیکیشنهای دیفای مبتنی بر AI تقویت شده است.
حضور هوش مصنوعی در زندگی روزمره
کاربران شبکههای اجتماعی همچنین دربارهی نقش فزایندهی هوش مصنوعی در وظایف روزمره، از تست گرفتن نان گرفته تا رانندگی و امنیت مالی، گفتوگوهای گستردهای داشتهاند. بهگفتهی سنتیمنت، پیامهای کاربران حاکی از نفوذ روزافزون AI در جنبههای گوناگون زندگی است. ابزارهای هوش مصنوعی اکنون در نقش دستیارهای شخصی، چتباتهای خدمات مشتری، تحلیلگر داده و خودروهای خودران در حال استفاده هستند.
جالب آنکه بر اساس نظرسنجی اخیر کوینگکو در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، بسیاری از کاربران رمزارز اعلام کردهاند که حاضرند بخشی از مدیریت سبد سرمایهگذاری خود را به ایجنتهای هوش مصنوعی بسپارند.
نهنگهای رمزارز و توکنهای پرحجم، دیگر روایتهای داغ
در کنار بحثهای هوش مصنوعی، رویدادهایی مانند لیکوئید شدن معاملهگر میلیاردر رمزارز، جیمز وین، بهدلیل استفاده از اهرم در شرطبندی روی افزایش قیمت بیتکوین نیز توجه کاربران را به خود جلب کرده است. وین در تاریخ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴، نزدیک به ۲۵ میلیون دلار از داراییهای بیتکوین خود را از دست داد.
همچنین توکنهایی مانند سولانا، لَود توکن و میمکوینهای مختلف، در این بازه زمانی با جهش قابلتوجهی در حجم گفتوگوهای اجتماعی مواجه شدند. بر اساس متدولوژی سنتیمنت، این حجم بالای مباحث نشاندهندهی تأثیر بالقوهی این روایتها در شکلگیری روندهای بازار رمزارز است.