شبکه اطلاع رسانی طـــــــــــلا، ســکـــــــــــه و ارز
تجارت
  • طراحی و بازسازی داخلی ساختمان اداری در شهر بژینگ چین

    ما در شرکت طراحی دکوراسیون داخلی هیرادانا تلاش میکنیم برترین و به روز‌ترین پروژه‌های معماری در زمینه‌های مختلف و در کاربری‌های بازسازی ساختمان، تجاری و دکوراسیون اداری را برای شما عزیزان معرفی و به اتفاق هم آن‌ها را بررسی کنیم که در خلال همین مقاله‌ها و پروژه‌ها میتوانیم ایده‌های بکر و کاربردی را پیدا و بر روی آن‌ها تمرکز کنیم.

     به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، ما در شرکت طراحی دکوراسیون داخلی  هیرادانا تلاش میکنیم برترین و به روز ترین پروژه های معماری در زمینه های مختلف و در کاربری های بازسازی ساختمان ، تجاری و دکوراسیون اداری را برای شما عزیزان معرفی و به اتفاق هم آنها را بررسی کنیم که در خلال همین مقاله ها و پروژه ها میتوانیم ایده های بکر و کاربردی را پیدا و بر روی آنها تمرکز کنیم .

    در ادامه ی این مقالات امروز میخواهیم طراحی نما داخلی اداری  یک ساختمان را نگاهی بیندازیم . این دفتر در فضایی به مساحت 600 متر مربع در کشور چین طراحی شده است .

    مفهوم پروژه این شرکت سعی دارد با تفکر مجدد در مورد روابط بین همه عملکرد های اداری ، مرز های محیط اداری سنتی را تغییر دهد . این فضا به عنوان یک صفحه ی سفید خالی طراحی شده است که در آن عناصر مختلف ، دیوار های کشویی و حجم آزادانه قرار میگیرد و افراد در حرکت و انتخاب مسیرهای جدید قرار دارند .

    طراحی و بازسازی داخلی ساختمان اداری در شهر بژینگ چین

    این شرکت که در زمینه تجهیزات گرمایشی و سرمایشی و کنترل آب و هوا فعالیت میکند و یک انبار قدیمی چند طبقه بازمانده از قرن های پیش پس از بازسازی و تعمیرات ساختمان به یک ساختمان اداری تبدیل شد و این شرکت در یکی از طبقات این ساختمان قرار دارد .

    فضاهای داخلی این شرکت به گونه ای طراحی شده است که ضمن اینکه فضاهایی خصوصی و اتاق هایی بسته وجود دارد با درب هایی کشویی ساخته شده اند تا در مواقع لزوم درب ها باز شوند و فضاها در هم ادغام شوند و فضاهای خصوصی به فضای عمومی تبدیل شود و فضاها باز تر ، اتصالات بصری بین قسمت ها گسترده تر ، حرکت ها روان تر و آزاد تر و مبادلات و روابط بین افراد بیشتر شود . هیچ سلسله مراتبی در این دفتر وجود ندارد و با کنار گذاشتن تقسیم فضایی در این محیط ، با یک نوآوری جدید ، یک دفتر همانند یک کافه با فضاهای جمعی دلنشین و آرام ایجاد شده است .

    طراحی این دکوراسیون اداری با یک سیستم باز شکل گرفته است که در آن کارکردها و عناصر مختلف باعث ایجاد یک محیط کار در دائما در حال تغییر میشود ، جایی که کار خلاقانه میتواند از فضایی منعطف و تحریک پذیر الهام گرفته شود . عناصر مختلف با استفاده هماهنگ از مواد ، گرافیک ها و رنگ ها مشخص میشوند و به نیاز های مختلف پاسخ میدهند .

    طراحی و بازسازی داخلی ساختمان اداری در شهر بژینگ چین

    هسته اصلی دفتر یک پیشخوان زرد رنگ است که با قرار گرفتن دستگاه های قهوه ساز و گرم کن غذا و با لامپ های آویزان از سقف بر روی این پیشخوان حالتی مانند پیشخوان های کافه دارد و حالتی عمومی و فضایی جمعی را برای دفتر تداعی میکند . در جلوی این پیشخوان ، سه محیط دایره ای با یک سمت باز ، بصورت نیمکتی سراسری و میزی در وسط ، فضایی برای نشستن های دورهمی افراد و نوشیدن چای یا قهوه و بحث و تبادل نظر ایجاد شده است . در بالای این محیط ها سه آویز نوری دایره ای از جنس چوب قرار دارد و روشنایی این قسمت را تامین میکند .

    یکی دیگر از ایده های طراحی دکوراسیون اداری در این دفتر ، فضاهایی نیمه خصوصی از جنس ورق های آهنی سفید که حفره هایی شبیه برگ در داخل این ورقه ها ایجاد شده ، بود که اتاق های جلسات کوچک ، مناطق چاپ و اتاق های رسانه ای و ذخیره سازی در آنجا قرار دارد . این علامت برگ که به عنوان عنصری گرافیکی در بسیاری از فضاهای این دفتر به چشم میخورد معنایی نمادین دارد به طبیعت ، رشد ، تغییر و تولدی دوباره .

    رنگ هایی که این محیط را شکل میدهند ، نوار های آبی است که در قفسه ها و دیوار های کشویی کشیده شده است و نشان دهنده ی خلوص و پاکی آب و هوا است که این شرکت در این زمینه فعالیت میکند ، در کنار رنگ زرد  که توصیف کننده انرژی است و رنگ سفیدی که سطوح و دیوار را پوشش داده است ، در کنار متریال های چوبی که در میز ها و پارتیشن ها به کار رفته است بر زیبایی این دفتر می افزاید .

    سقف راه راه مداوم ساخته شده از لوستر های سفید ، تصویر کلی دفتر را مشخص میکند و سقف بتنی در پشت آن قرار دارد و ما بین این دو فضا تمام سیستم های گرمایشی و سرمایشی ، ضد آتش و تهویه قرار دارد که توسط همین شرکت این سیستم ها طراحی شده است.